Év végi hajrá booktag

Sziasztok molyok! :)

Mivel már hárman is kihívtak az Év végi hajrá! nevezetű booktagre, úgy gondoltam, azzal érkezem a temérdek kitöltésre váró felkérés közül elsőnek - ez természetesen nem jelenti azt, hogy a többi el van felejtve, sőt…! ;) Na de elég a szóból, csapjunk a lovak közé!
1. Milyen könyvet kezdtél el, amit még be kell fejezned?
Amit még jelenleg is olvasok, az Adrian Tchaikovsky - Az idő gyermekei c. könyve. Ha tehetem, mindenképp befejezem, nagyon remélem, hogy sikerülni fog, habár ez a tanulnivalók mennyiségétől függ… Olyan rossz érzés, hogy ilyen lassan haladok vele, de legalább kiélvezem, mert valami zseniális, amit ez az író alkotott ebben a regényben!
(Mindezt az eddig olvasott 200 oldal után már most ki merem jelenteni - na jó, adjatok hozzá plusz-mínusz oldalakat is, mert biztosan fogok haladni, mire a bejegyzés posztolásra kerül :P)
Ó és ne feledkezzünk meg azokról sem, amikbe bele szeretnék még kezdeni… Nyilván azokat is szeretném végigolvasni, ugyebár? Erről majd akkor beszélünk a negyedik kérdésnél!;)
2. Van úgynevezett őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba?
Az meg milyen könyv? Én ilyenről még nem hallottam! :O Nem szokásom besorolni a könyveket ilyen kategóriákba, de minden bizonnyal velem van a baj… Mivel újraolvasni sem szoktam, így még inkább meg vagyok most lőve… Öööö, gondolkozok lelkesen… Legyen mondjuk Benyák Zoltán - A nagy illúzió c. könyve. Azt hiszem a hangulata tökéletesen illik az őszhöz. Aki olvasta, remélem, érti, miért gondolom így. ;)
Ha érdekel a véleményem a könyvről, itt megtaláljátok
3. Milyen új megjelenést vársz még?
Újfent megfogott a kérdőív - mi csuda folyik itt? Direkt olyan kérdéseket tesznek fel, amikre nem tudok válaszolni? :D Őszintén szólva a legjobban várt megjelenésem már megérkezett, az pedig Bessenyei Gábor - A háború lelke c. kötete volt, és alig várom, hogy megkaparinthassam. ^^
Itt találhattok több információt Gábor könyvéről :)
4. Mi az a 3 könyv, amit idén még el szeretnél olvasni?


Az már más kérdés, hogy sikerül-e… :’D
5. Van-e könyv, ami még esélyes az "év könyve" címre?
A sokat emlegetett Az idő gyermekei nagyon-nagyon esélyes!
Még mindig lenyűgözőnek találom...
 6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?
Ó, de még mennyire! Orosz és angol olvasmányok, szépirodalom és persze a szokásos mindenféle témájú könyvek tengere vár rám jövőre is. Természetesen a sikeres érettségi után. :D
Azt hiszem valahogy így fogok kinézni, mire leérettségizek... :D

A kihívottjaim pedig: Pati, Julcsi, Niita és Gabriella Eld ^^
A felkéréseket köszönöm Everglow-nak, sw34-nek, és Deidrának - imádlak titeket! :*
~ Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

2 megjegyzés